Contacteer ons op 011 / 55 25 80  of via  info@rmvandenboer.be

De nieuwe generatie rolluiken van combineren het beste van verschillende werelden: ze versterken de veiligheid, isoleren uw woning extra én zorgen voor voldoende privacy, wanneer u dat wilt. R&M Van Den Boer biedt u een ruim aanbod aan: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en rolhekken.

Uitgebreide garantie
Op kwaliteit staat geen leeftijd. Dat merkt u bij Harol. Op bijna al haar rolluiken krijgt u maar liefst 5 jaar garantie. Hoe dat komt? Zij besteden een uiterste zorg bij de assemblage en de plaatsing gebeurt telkens door een erkend Harol-Specialist, zoals onze firma. Resultaat: u kunt op beide oren in de schaduw slapen. Mocht er toch nog iets mislopen, dan komen wij onmiddellijk ter plaatse.

Op maat gemaakt
Of het nu voor nieuwbouw of renovatie, in aluminium of PVC moet zijn. Harol-rolluiken worden op uw maat gemaakt. Met een vooruitstrevend design. Kies uit een ongelofelijk uitgebreid kleurenpallet. U bent volledig vrij inzake belettering. Zelfs voor de vorm kunt u bij Harol uw verbeelding de vrije loop laten.

Domotica
Alle Harol-rolluiken kunnen met een motor uitgerust worden en dus ook met domoticatoepassingen. Geef uw huis bijvoorbeeld een bewoonde indruk tijdens uw afwezigheid dankzij een systeem dat uw voorgeprogrammeerde instructies uitvoert.

Onderhouds- en gebruiksvriendelijk
Harol rolluiken zijn bijzonder duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Bij elk afgewerkt Harol-product vindt u de "gebruiks- en onderhoudsgids" terug. Harol raadt u aan deze adviezen aandachtig door te nemen.

10 goede redenen om Harol-rolluiken te plaatsen:
  1. Geluids- en warmte-isolerend.
  2. Kostenbesparend wat betreft het onderhoud van ramen en deuren.
  3. Inbraakwerend.
  4. Vervaardigd uit zeer duurzame materialen.
  5. Uitgerust met een arreteersysteem zodat de lamellen niet onderling kunnen verschuiven.
  6. Hoog bedieningscomfort.
  7. Esthetisch design.
  8. Leverbaar met elegante accessoires.
  9. Verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren.
  10. Domotica gereed.

R&M Van Den Boer is Harol Specialist.

Harol logo

Harol is gespecialiseerd in zonwering, rolluiken en garagepoorten van 100% gegarandeerde kwaliteit. Harol biedt een full service van begin tot einde dankzij een uitgebreid netwerk van Specialisten.

© 2018 Van Den Boer b.v.b.a.Disclaimervisit powerstudio.be