Contacteer ons op 011 / 55 25 80  of via  info@rmvandenboer.be

REYNAERS

CW 50
CW 50 is een systeem voor gevels en daken dat, dankzij de minimale aanwezigheid van profielen, een maximum aan lichtinval biedt en daarenboven een onbeperkte creatieve vrijheid mogelijk maakt. Het systeem is verkrijgbaar in 11 verschillende varianten, waarbinnen dan nog tal van verschillende buitenafwerkingen mogelijk zijn. Alle combinaties van verticale en hellende vlakken en de integratie van alle types vleugels worden mogelijk dankzij een uitgebreid gamma. Dit brede gamma biedt eveneens geavanceerde technische oplossingen als antwoord op de verschillende prestaties die een gevel eist. 

CW 60
CW 60 is een gordijngevelsysteem dat uitermate geschikt is voor grote glasoppervlakken (de vullingen mogen een gewicht hebben van 450 kg). Door de profielbreedte van 60 mm, kan het glas op een veilige manier ingeklemd worden. De profieldetaillering stemt overeen met die van de reeks CW50, zodat alle toebehoren voor beide reeksen bruikbaar zijn. Alle combinaties van verticale en hellende vlakken en de integratie van alle types vleugels worden mogelijk dankzij een uitgebreid gamma. Dit brede gamma biedt eveneens geavanceerde technische oplossingen als antwoord op de verschillende prestaties die een gevel eist.

CW 65-EF
CW 65- Element Façade is een kadergevelsysteem dat volledig vooraf in de werkplaats geassembleerd wordt. Het slanke profiel is erg sterk en kan ingezet worden voor maximale breedtes van 1600 mm en hoogtes tot 3700 mm waardoor het façadesysteem geschikt is voor erg hoge constructies.
CW 65-EF biedt een verhoogde thermische isolatie met een Uf-waarde tot 2,6 W/m²K. Opengaande elementen, zoals een uitzetzakraam en een parallel opengaand raam, kunnen tevens geïntegreerd worden in het systeem.
CW 65-EF is ook beschikbaar in structurele beglazing.
De enige begrenzing tussen 2 glasplaten is een rubber van slechts 16mm, welke afgewerkt is met een EPDM dichting.

CW 86-EF
CW 86-EF (Element Facade) is een variant van CW 86 waarbij vooraf geassembleerde kaders door middel van een inhaaksysteem tegen een snel tempo op de werf kunnen worden geplaatst. Bij CW 86-EF zijn de structuur én de invulling opgevat als een cassettesysteem. Zowel vaste als opengaande delen kunnen ingebouwd worden en hebben steeds hetzelfde uitzicht. Zowel geïsoleerde als niet-geïsoleerde toepassingen zijn mogelijk. De invulelementen kunnen op 2 manieren beglaasd worden: met glaslatten of structureel verlijmd. Bij deze laatste optie zijn er langs de buitenzijde geen profielen zichtbaar. De voegen tussen de cassettes worden afgewerkt met terugliggende rubbers.

R&M Van Den Boer is Reynaers Partner.

Reynaers logo

Reynaers Aluminium is een toonaangevend, Europees expert in de ontwikkeling en marketing van innovatieve en duurzame aluminium oplossingen voor ramen, deuren, schuifsystemen, gevelsystemen, zonwering en veranda's. Reynaers laat zich bij dit proces leiden door energie-efficiƫntie en de verantwoordelijkheid voor het milieu.

© 2021 Van Den Boer b.v.b.a.Disclaimervisit powerstudio.be